Kerstmenu

Kerstmenu

MENU CARNE / VLEESMENU

BOURSCHETTA EN BOUILLON

VOORGERECHT

CARPACCIO AL MARSALA, Carpaccio van ossenhaas met truffel dressing
of
PIKILIA TASOS, Diverse Griekse hapjes (specialiteit van het huis)


HOOFDGERECHTEN

FILETTO DELLO CHEF, Ossenhaas, specialiteit van de chef kok
of
FILETTO AL MARSALA, Ossenhaas met paddenstoelen in amarone wijn
of
SCHOTEL SKIATHOS, Uitgebreide Griekse vleesschotel

NAGERECHT

VERASSING VAN DE CHEF KOK

CAFE, Koffie, espresso, cappuccino of thee


MENU PESCE/ VISMENU

BOURSCHETTA EN BOUILLON

VOORGERECHT

COCTAIL DI SCAMPI CON AVOCADO, Hollandse garnalen met avocadomousse
of
CARPACCIO AL SALMONE, Gerookte zalm (specialiteit van het huis)


HOOFDGERECHT

MISTO DI PESCE AL TARTUFO, Diverse visfilets met truffels in marsala wijnsaus
of
INVOLTINI DI SOGLIOLA CON I GAMBERI, Tongfiletrolletjes gevuld met gamba's in wijnsaus
of
SALMONE ALLA TOSCANA, Zalmfilet, een specialiteit van de chef kok

NAGERECHT

VERASSING VAN DE CHEF KOK

CAFE, Koffie, espresso, cappuccino of thee